CreppyGastroBusiness

CreppyGastroBusiness

A FRANCHISE EREJE - avagy csatlakozni egy bevált rendszerhez, vagy egyedül próbálkozni?

2016. március 01. - CreppyGastroBusiness

A FRANCHISE EREJE - avagy csatlakozni egy bevált rendszerhez, vagy egyedül próbálkozni?

Egyre több vállalkozó felismeri a franchise jellegű vállalkozásokban rejlő előnyöket, azonban sokan nem tudják, hogy miért érdemes egy kipróbált, bevezetett márkanév rendszeréhez csatlakozni. A következő néhány gondolat összehasonlítja a hagyományos vállalkozást a franchise rendszer előnyeivel. Lássuk miért jobb a Creppy Franchise mint egy hagyományos vendéglátás!
CREPPY FRANCHISE HAGYOMÁNYOS VENDÉGLÁTÁS
Creppy védett, országosan ismert, minőséggel és különleges vendéglátással párosított márkaneve.

 

Egy új egység bevezetendő, teljesen ismeretlen neve.
Creppy szakember csapata teljes körű betanítást követően, folyamatosan figyelemmel kísérve indítja útjára a franchise partner vállalkozását, kioktatva őt a kezdeti buktatók elkerülésére, a vállalkozás minden részterületén a legjobb útra terelve őt, a lehető leghamarabbi megtérülés miatt.

 

Egyedül, saját tapasztalat útján tanulja meg, hogy mit, miért és hogyan érdemes csinálni a vállalkozásban, mely sokakat eltántorít a kezdeti időszakban, ekkor mond csődöt a kezdő vállalkozások túlnyomó része.
Segítség az üzlethelyiség kiválasztásában és a Creppy márkához kifejlesztett arculat kialakításában, a tervezéstől a kivitelezésig a profitabilitás okán. A Creppy egységes arculatának látványa garancia a minőségi, különleges vendéglátásra, harmóniája hosszú évek tapasztalata alapján alakult ki.

 

Egyedül, piackutatási tapasztalatok híján szerzünk üzlethelyiséget.  Legtöbbször a magunk igényei és pénztárcánk szerint rendezünk be, ami általában rajtunk kívül nem jelent sokat senkinek.
Creppy profi csapata folyamatos tanácsadással segíti az üzlet, illetve konyhájának eszközökkel történő felszerelését, a lehető legjobb minőséget a legjobb áron garantálva, a hatékonyságot szem előtt tartva. Saját magamnak kell kitalálni, hogy mire lesz szükségem és így sem jut időben eszembe minden. Millió helyről kell beszereznem az eszközeimet, alkudozni napokat, megtalálni a minőségi, megbízható beszállítókat és a termékemhez szükséges alapanyagokat. 

 

Creppy csapat teljes, bevált informatikai rendszert, vállalatirányítási szoftvert biztosít, melyet potom áron bocsát a partner rendelkezésére. Saját magának keres és alakít ki egy informatikai rendszert, melyet a hosszadalmas kiválasztást követően  méregdrágán vásárol és tart fenn. Megtanulása után próbálja kevés hibával működtetni.

 

Teljes körű tanácsadás a munkaerő kiválasztásánál, munkatársak betanítása, folyamatos továbbképzése management, tanácsadás, folyamatos jelenlét.  Alkalmazottak önálló kiválasztása, saját tapasztalat útján cserélgetni őket és rájönni arra, hogy mi a megfelelő módszer arra, hogy megfelelően végezzék a munkájukat rengeteg idegeskedést és pénzkidobást okozva magamnak.

 

Creppy sajátmárkás, csúcsminőségű alapanyagok biztosítása, melyek kedvező áron könnyebbé, gyorsabbá teszik a mindennapi munkát. Megfelelő alapanyagok megtalálása, önálló kiválasztása, beszerzése, melyek gyengébb minőségűek és nem feltétlen teszik hatékonnyá a munkát.

 

Egységes, bevált, Creppy marketingstratégia, látvány elemek tervezésének, kivitelezésének biztosítása, Creppy országos médiakampányban való részvétel.  Saját magam találom ki a marketing elemeket, melyeket kikísérletezek, hogy megfelelőek-e kiválasztom a tervezőt és gyártót, elkészíttetem és elhelyezem őket.

 

Egységes, országos ismertségű logó biztosítása. Saját magam által kitalált, szűk körben ismert logó népszerűsítése.

 

Központi online marketing rendszerben történő reklámozás, alapozva országos ismertségünkre. Saját magam, az általam kialakítandó online felületeken, a saját környezetében reklámozom az egységet.

 

Saját website kiépítése, automatizált asztalfoglalási rendszerrel, saját domain-használati jogosultsággal, menedzselése, karbantartása. Önálló website felépítés, menedzselés, karbantartás, annak minden költség és idő vonzatával.

 

Saját facebook oldal létrehozása, menedzselése, karbantartása. Saját facebook oldal önálló létrehozása, menedzselése, felépítése.

 

Creppy több ezres látogatottságú online felületein reklámozás biztosítása. Online felületek önálló kialakítása, felépítése.

 

Creppy országos blogokban, hírekben történő megjelenési lehetőség. Saját blog indítása, szövegírása, bevezetése, managelése. 

 

Bevezetett, bevált akciók átvétele, használata. Akciók kikísérletezése, bevezetése.

 

A Creppy több ezres, országos adatbázisának használata, abban reklámozási lehetőség.

 

Saját vendégadatbázis kialakítása.
A minőség magas szintjének  folyamatos megőrzése érdekében külső ellenőrzések végzése. Saját maga ellenőrzi a minőséget, tapasztalat híján támpontok nélkül.

 

Titkos, egyedi, népszerű receptek átadása, használata. Saját receptek kikísérletezése, vendége elé tárása, bevezetése.

 

Ezek csupán a leglényegesebb támpontok, hogy könnyebb legyen mérlegelni, milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni, ha valaki vendéglátásra adja a fejét.

---

A bejegyzés trackback címe:

https://creppyfranchise.blog.hu/api/trackback/id/tr7212464493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása